HeSeta ry on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina osana suomalaista yhteiskuntaa – riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

HeSetan yhteisötoiminta on pääosin kaikille avointa vapaa-ajan toimintaa, keskustelu-illoista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin. Toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoistoimintaan, toiminnan perustana on sille yhdessä luodut arvot Yhdenvertaisuus, Turvallisuus ja Yhteisöllisyys.

Yhteisötoiminnassa voi tutustua uusiin ihmisiin moninaisuutta kunniottavassa ilmapiirissa, jossa voi olla oma itsensä seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identititeetistä ja/tai sukupuolen ilmaisusta riippumatta. HeSetan yhteisötoiminta mahdollistaa ajanvieton mukavassa ja päihteettömässä ympäristössä, josta voi löytyä uusia ystäviä, peilauspintaa omille kokemuksille ja leppoisaa vapaa-ajan toimintaa.

Toiminta pääsääntoisesti HeSetan tiloissa Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 C 4.krs, 00180 Helsinki, ellei toisin ole ilmoitettu.