Lahjoita HeSetalle

Voit tukea HeSetan toimintaa tekemällä lahjoituksen tai liittymällä jäseneksi. Kumman sitten valitsetkin, tuet arvokkaalla tavalla yhdistyksen toimintaa yhdenvertaisemman yhteiskunnan puolesta!

HeSetan tehtävänä on edistää kaikkien ihmisten yhdenvertaisuutta riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. HeSeta jakaa tietoa seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta, kitkee ennakkoluuloja sekä auttaa ja tukee. Tavoitteenamme on poistaa kulttuuriin, kieleen sekä yhteiskunnan rakenteisiin, arvoihin ja normeihin sisältyvää eriarvoisuutta ja saattaa ihmiset yhteiskunnan ja lainsäädännön edessä tasavertaisiksi seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta.

Lahjoittajana ja HeSetan kannatusjäsenenä tuet toimintaamme yhdenvertaisuuden puolesta ja mahdollistat tavoitteidemme saavuttamisen!

Lahjoitus

Lahjoita HeSetalle helposti oman verkkopankkisi kautta! Voit itse valita lahjoitussumman. Minimilahjoitus on 5 euroa. Lahjoittamalla viitenumerolla 1368 lahjoitukset ohjautuvat HeSetan käyttöön.

Lahjoitustili: Danske Bank FI21 8000 1571 0819 35
Saaja: Seta ry
Viitenumero: 1368
Summa: min. 5 €

Voit lahjoittaa kohdennetusti sateenkaarevaan nuorisotoimintaan, lhbtiq*-turvapaikanhakijoiden Together-vertaistoimintaan tai Helsinki Priden järjestämiseen myös kätevästi Helsinki Priden verkkokaupassa.

Keräyslupa: RA/2017/1106 Toimeenpanoaika: 3.11.2017-31.12.2019. Keräysalueena on koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Kannatusjäseneksi

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi ryhtyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Yhdistyksen kokouksissa kannatusjäsenellä on läsnäolo-oikeus mutta ei äänioikeutta.

Kannatusjäsenmaksun suuruus on 100 euroa, 500 euroa tai 1 000 euroa. Voit valita itse itsellesi sopivan kannatusjäsenmaksun suuruuden.

Lisätietoja: toimisto[at]heseta.fi