Voit tulla mukaan HeSetaan monella tavalla!

Yksi tärkeimmistä tukimuodoista on HeSetan jäsenyys, jonka voit lunastaa itsellesi täältä. HeSetan jäsenenä tuet toimintaa, joka edistää sateenkaari-ihmisten yhdenvertaisuutta, hyvinvointia, näkyvyyttä, osallisuutta ja toimijuutta pääkaupunkiseudulla. Lisäksi saat jäsenetuna alennusta esimerkiksi Helsinki Priden tuotteista.

Innokkaimmille kannattajilleen HeSeta tarjoaa mahdollisuuden kannatusjäsenyyteen. HeSetalle on myös mahdollista tehdä lahjoitus, joka ohjataan suoraan HeSetan työhön yhdenvertaisuuden puolesta.

Vapaaehtoiset ovat keskeisellä sijalla HeSetan toimintaa ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin sopivaa ja mielekästä tekemistä. Vertaistuelliset ryhmät, tapaamiset ja illat pyörivät pääosin vapaaehtoisohjaajien toimesta ja uusia ryhmiä perustetaan vapaaehtoisten aloitteesta.

Myös koulutustoiminnassa vapaaehtoiset ovat tärkeitä. Vapaaehtoiset kouluttajat käyvät kouluissa, nuorisotaloilla, leireillä, työpaikoilla ym. kouluttamassa seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuudesta.

HeSetassa voi toimia myös vapaaehtoisena jäsenhankkijana, mikä on paitsi palkitsevaa myös tärkeää HeSetan toiminnan jatkuvuuden ja kestävyyden näkökulmasta.

Yksittäisistä tapahtumista suurin eli Helsinki Pride työllistää vuosittain paljon vapaaehtoisia liikenteenohjaajista lipunmyyjiin ja käsiohjelmien jakajiin. Pride-viikon lisäksi Helsinki Priden taustalla pyörii vapaaehtoisista koostuva työryhmä jo useita kuukausia ennen itse vuoden kohokohtaa. Katso siis lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta täältä ja hyppää mukaan!