Tervetuloa HeSetan Nuorten sivuille!

Nuorten sivuilta löydät tietoa HeSetan nuorisotoiminnasta kuten nuorten tapaamisista Happi Pride -tilassa, peli-illoista, ryhmistä ja tapahtumista.

HeSeta järjestää Helsingissä toimintaa viikoittain keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin 13-25 -vuotiaille nuorille. Viikon aloittaa Happi Priden keskiviikot, perjantaina vietetään sekä Nuorten että Nuorten aikuisten tapaamisia ja sunnuntaisin pelataan Gaymers’ Night -pelitapahtumassa. Happi Pride järjestää lisäksi kerran kuussa erityisen lauantaitapaamisen vaihtuvalla teemalla.

Vuoden mittaan järjestetään näiden lisäksi erilaisia ryhmätapaamisia ja muita tapahtumia. Nuorille suunnattuun ohjelmaan keskittyvä Nuorten Pride järjestetään vuosittain osana juhannuksen jälkeistä Helsinki Pride -viikkoa.

Sateenkaarinuorille suunnattua toimintaa on HeSetan nuorisotoiminnan lisäksi myös pääkaupunkiseudun nuorisotoimet. Espoossa sijaitseva sateenkaareva nuorisotila Kirjava on auki tiistaisin ja perjantaisin; Vantaan Tikkurilassa kokoonnutaan Sateenkaarevien iltojen merkeissä torstaisin kolme kertaa kuussa. Happi Pridessä järjestetään tapaamisia myös ruotsinkielisille sateenkaarinuorille torstaisin.

Lue lisää lisää viikottaisista tapaamisista ja tapahtumista Nuorten toimintaa -osiosta. Tervetuloa mukaan!