Tervetuloa HeSetan Nuorten sivuille!

Nuorten sivuilta löydät tietoa HeSetan nuorisotoiminnasta kuten nuorten tapaamisista Happi Pride -tilassa, peli-illoista, ryhmistä ja tapahtumista.

HeSeta järjestää toimintaa Helsingissä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 13-25 -vuotiaille nuorille. Viikon aloittaa Happi Priden keskiviikot, lauantaisin vietetään sekä Nuorten että Nuorten aikuisten tapaamisia ja sunnuntaisin pelataan Gaymers’ Night -pelitapahtumassa. Vuoden mittaan järjestetään näiden lisäksi erilaisia ryhmätapaamisia ja muita tapahtumia. Nuorille suunnattuun ohjelmaan keskittyvä Nuorten Pride järjestetään vuosittain osana juhannuksen jälkeistä Helsinki Pride -viikkoa.

Sateenkaarinuorille suunnattua toimintaa on HeSetan nuorisotoiminnan lisäksi myös pääkaupunkiseudun nuorisotoimet. Espoossa sijaitseva sateenkaareva nuorisotila Kirjava on auki tiistaisin ja perjantaisin; Vantaan Tikkurilassa kokoonnutaan Sateenkaarevien iltojen merkeissä torstaisin kolme kertaa kuussa. Happi Pridessä järjestetään tapaamisia myös ruotsinkielisille sateenkaarinuorille torstaisin.

Lue lisää lisää viikottaisista tapaamisista ja tapahtumista Nuorten toimintaa -osiosta. Tervetuloa mukaan!