Tervetuloa HeSetan Nuorten sivuille!

Nuorten sivuilta löydät tietoa HeSetan nuorisotoiminnasta kuten Nuorten Sateenkaarikahvilasta, illoista, peli-illoista, ryhmistä, kursseista ja tapahtumista

HeSeta järjestää toimintaa Helsingissä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 13-29 -vuotiaille nuorille. Keskiviikkoisin kokoonnutaan Sateenkaarikahvilasssa, lauantaisin vietetään Nuorten iltoja ja Nuorten aikuisten iltoja, sunnuntaisin pelataan Gaymers’ Night -pelitapahtumassa. Vuoden mittaan järjestetään näiden lisäksi erilaisia ryhmätapaamisia, kursseja ja muita tapahtumia. Nuorille suunnattuun ohjelmaan keskittyvä Nuorten Pride järjestetään vuosittain osana juhannuksen jälkeistä Helsinki Pride -viikkoa.

Sateenkaarinuorille suunnattua toimintaa on HeSetan nuorisotoiminnan lisäksi myös pääkaupunkiseudun nuorisotoimet. Espoossa sijaitseva sateenkaareva nuorisotila Kirjava on auki tiistaisin ja lauantaisin, Vantaan Tikkurilassa kokoonnutaan Sateenkaarevien iltojen merkeissä aina torstaisin. Happi Pridessä järjestetään tapaamisia myös ruotsinkielisille sateenkaarinuorille.

Lue lisää lisää viikottaisista tapaamisista ja tapahtumista Nuorten toimintaa -osiosta. Tervetuloa mukaan!