Homo on hyvä sana

Niin on myös hetero, bi, lesbo, trans ja queer

Tai mikä tahansa muu miksi haluat määritellä tai olla määrittelemättä itsesi. Identiteetti ei saa olla haukkumasana. Me HeSetassa teemme aktiivisesti töitä yhdenvertaisuuden eteen ja haluamme lisätä tietoisuutta moninaisuudesta.

Yksi merkittävä toimintamme muoto on sateenkaareva nuorisotyö. HeSeta kehittää jatkuvasti niin omaa nuorisotyötään sekä tekee yhteistyötä kuntien ja muiden kolmannen sektorin toimijoiden kanssa jotta sateenkaarinuorten osallisuus ja hyvinvointi vahvistuisi.

HeSeta reagoi myös Euroopan pakolaistilanteeseen syksyllä 2015 ja perusti hlbtiq-turvapaikanhakijoille oman vertaistuellisen ryhmän ensimmäisenä Suomessa. Together-toiminta turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten lhbtiq*-ihmisten tukemiseksi muodostunut vahvaksi osaksi HeSetan päivittäistä työtä.

Suuressa roolissa on tietenkin myös vapaaehtoisten mahdollistava avoin yhteisötoiminta – erilaisia sateenkaarevia tapaamisia ja iltoja järjestetään HeSetalla viikottain!

HeSeta järjestää tietenkin myös kesän huikeimman kulttuuri- ja ihmisoikeusfestivaalin Helsinki Priden! 

Toimintamme ei olisi mahdollista ilman jäseniämme. Liity siis jo tänään, saat jäsenedut ja tuet arvokasta ihmisoikeustyötä!

www.heseta.fi
www.helsinkipride.fi

Kuva: Alejandro Lorenzo

Kuva: Alejandro Lorenzo