Koulutustoiminta

HeSeta tarjoaa monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuudesta.Vierailemme mielellämme peruskouluissa, lukiossa ja ammatillisissa oppilaitoksissa sekä nuorisotaloilla, nuorten leireillä ja ryhmissä. HeSetasta voi myös tilata ammatillista koulutusta esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Esimerkkejä HeSetan tarjoamasta koulutuksesta:

Seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuus -perustiedot

Erityisesti peruskouluihin ja lukioihin, nuorisotaloihin sekä nuorten leireille suunnattu koulutus tarjoaa perustiedot seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä ja sateenkaariperheistä sekä Setan ja sen paikallisyhdistysten tehtävästä järjestönä. Kouluttajana toimii kokemuskouluttaja, joka itse kuuluu johonkin seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön. Koulutuksen tavoitteena on synnyttää keskustelua moninaisuuden huomioimisesta ja yhdenvertaisuudesta ja luoda avoin tila kohtaamiselle ja ajatusten vaihdolle. Koulutuksesta voidaan räätälöidä tilaajan toiveen mukaan eri laajuisia kokonaisuuksia. Hinta alk. 30 € / 45 min.

Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuus asiakastyössä

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja ammattilaisille suunnatut koulutukset, jotka tarjoaa perustiedot seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä asiakastyön näkökulmaa painottaen. Kouluttajana toimii sosiaalialan ammattilainen, jolla on kokemusta seksuaali- ja sukupuolivähemmistötyöstä ja sen eri teemoista, erityisesti terveys ja hyvinvointi näkökulmista.

Kysy lisää koulutuksista HeSetan suunnittelijalta Aarolta,  p.045 121 0026 / aaro.horsma[at]heseta.fi. Koulutuspyyntöön toivoisimme tiedot koulutuksen päivämäärä vaihtoehdoista, koulutettavasta ryhmästä (ikä/luokka, ryhmän koko) sekä jos erityisiä toiveita teemasta tai muuta huomioitavaa vierailun suunnitelua varten.

Tule mukaan koulutustyöhön!

Haluaisitko käydä kouluissa, nuorisotaloilla, nuorten leireillä, työpaikoilla ym. kouluttamassa seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen tai perhemuotojen moninaisuudesta? HeSetan vapaaehtoiskouluttajiksi etsitään mukaan uusia kouluttajia!

Jos olet kiinnostunut HeSetan ihmisoikeustyöstä, olet ulospäin suuntautunut ja valmis jakamaan omia kokemuksiasi lisätäksesi ihmisten tietoisuutta hlbti-asioista, olet etsimämme henkilö. Uudet vapaaehtoiset perehdytetään tehtävään peruskoulutuksessa ja vapaaehtoiskouluttajille järjestetään säännöllisesti myös täydennyskoulutuksia. HeSetan kouluttajat viettävät myös kouluttajailtoja, joissa vaihdetaan kuulumisia ja kehitään koulutustoimintaamme. HeSetan kouluttajana toimiminen tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa lhbtiq-tietämystäsi, kehittää omia kouluttajataitojasi ja asiantuntemustasi sekä osallistua ihmisoikeustyöhömme!

Lisää koulutustoiminnasta ja ajankohtaiset tiedot seuraavista kouluttajakoulutuksista ja täydennyskoulutuksista löydät Setan kotisivuilta www.seta.fi/koulutus 

 

SYKSYN 2014 KOULUTUKSET

Nuorten ohjaajakoulutus: www.heseta.fi/nuorten-ohjaajakoulutus-23-24-8

Kouluttajakoulutus: www.heseta.fi/kouluttajakoulutus-30-31-8-2014