extraslide3

HeSeta ry kokoaa ja jakaa tietoa seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisun moninaisuudesta, sekä auttaa ja tukee lesboja, homoja, biseksuaaleja, transihmisiä ja intersukupuolisia. Yhdistyksen toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle.

HeSetan yhteisötoiminta on pääosin kaikille avointa vapaa-ajan toimintaa, keskustelu-illoista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin. Toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoistoimintaan, toiminnan perustana on sille yhdessä luodut arvot Yhdenvertaisuus, Turvallisuus ja Yhteisöllisyys.

Yhteisötoiminnassa voi tutustua uusiin ihmisiin moninaisuutta kunniottavassa ilmapiirissa, jossa voi olla oma itsensä seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identititeetistä ja/tai sukupuolen ilmaisusta riippumatta. HeSetan yhteisötoiminta mahdollistaa ajanvieton mukavassa ja päihteettömässä ympäristössä, josta voi löytyä uusia ystäviä, peilauspintaa omille kokemuksille ja leppoisaa vapaa-ajan toimintaa.

Suurin osa toiminnasta on avoimia keskusteluiltoja, joita ohjaa vapaaehtoiset ryhmänohjaajat. Iltoihin osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista tai HeSetan jäsenyyttä. Ryhmät kokoontuvat pääsääntoisesti HeSetan tiloissa Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 C 4.krs, 00180 Helsinki, ellei toisin ole ilmoitettu. Lisätietoa HeSetan illoista, ryhmistä ja kursseista sivuiltamme ja HeSetan sosiaalityöntekijältä. Nuorille suunnatusta toiminnasta lisää Nuoret-osiosssa.
Kysymyksissä voit ottaa yhteyden HeSetan suunnittelijaan.