Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoiseksi Helsinki Prideen / HeSetaan

Jokavuotisessa Helsinki Pride -tapahtumassa on paljon erilaisia vapaaehtoistöitä, joista valita. Helsinki Pride järjestetään 26.6.-2.7.2017. Lisätietoja: toimisto[at]heseta.fi

HeSeta järjestää Helsinki Priden lisäksi myös muita tapahtumia, joissa tarvitaan vapaaehtoisia. Lisätietoja: toimisto[at]heseta.fi

Ryhmänohjaajaksi

HeSeta järjestää useita erilaisia ryhmiä ja sateenkaarevia iltoja, kuten Nuorten illat ja Nuorten Sateenkaarikahvilat, Kirjoneulojat, Pinkki Perjantai, Naisten illat ja Peli-illat. Jos sinulla on mielessäsi jokin ryhmä tai kurssi, jonka koet kiinnostavaksi toimintavaihtoehdoksi tai haluaisit ohjaajaksi/apuohjaajaksi jo perustettuun ryhmään, ota yhteyttä HeSetan suunnittelijaan puh. 045 121 0026 tai aaro[at]heseta.fi.

Kouluttajaksi

Haluaisitko käydä kouluissa, nuorisotaloilla, leireillä, työpaikoilla ym. kouluttamassa seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen tai perhemuotojen moninaisuudesta? HeSetan vapaaehtoiskouluttajien joukkoon kaivataan uusia kouluttajia! Jos olet ulospäinsuuntautunut, kiinnostunut jakamaan tietoa sekä keskustelemaan moninaisuudesta lisätäksesi ihmisten tietoisuutta lhbti-asioista, olet etsimämme henkilö. Uudet vapaaehtoiset perehdytetään tehtävään ja kouluttajille järjestetään säännöllisesti täydennyskoulutusta sekä kouluttajatapaamisia. HeSetan kouluttajana toimiminen tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa omia kouluttajataitojasi ja asiantuntemustasi sekä osallistua HeSetan koulutustoiminnan kehittämiseen!

Seuraavien koulutusten tiedot Setan sivuilta.

Lisätietoja saat HeSetan suunnittelijalta: aaro[at]heseta.fi, puh. 045 121 0026.

 

Vapaaehtoisten sähköpostilistalle?

Voit myös ilmoittautua mukaan toimintaan täyttämällä lomakkeen! Täyttämällä tästä linkistä avautuvan lomakkeen voit ilmoittaa meille, mitä haluaisit olla tekemässä HeSetassa. Täyttämällä lomakkeen liityt sähköpostilistalle, jonka kautta ilmoitamme sinulle, kun apuasi tarvitaan.

Jos esimerkiksi ilmoittaudut halukkaaksi toimimaan kouluttajana, ilmoitamme sinulle seuraavan kouluttajakoulutuksen ajankohdasta. Viestejä tulee korkeintaan muutamia kuukaudessa.

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoittaa ainoastaan sitä, että voit vastaanottaa viestejä mahdollisista vapaaehtoistehtävistä!

Vapaaehtoisena voit tehdä muun muassa seuraavia asioita:

  • Helsinki Priden järjestelyt
  • Tapahtumien järjestäminen
  • Bileiden järjestäminen
  • Kouluttajana toimiminen
  • Ryhmänohjaajana tai apuohjaajana toimiminen
  • Jäsenhankinta
  • Varainhankinta
  • Vaikuttamistyö
  • Retkien tai vierailuiden järjestäminen

Tervetuloa mukaan!