Tervetuloa HeSetan Nuorten sivuille!

Nuorten sivuilta löydät tietoa HeSetan nuorisotoiminnasta; nuorten Sateenkaarikahvilasta, Nuorten illoista, peli-illoista, ryhmistä, kursseista, tapahtumista sekä koulutus- ja vaikuttamistoiminnasta.

HeSeta järjestää toimintaa Helsingissä keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 13-29 -vuotiaille nuorille. Keskiviikkoisin kokoonnutaan Sateenkaarikahvilasssa, lauantaina vietetään Nuorten iltaa ja sunnuntaina pelataan Gaymers’ Night -pelitapahtumassa. Vuoden mittaan järjestetään näiden lisäksi erilaisia ryhmätapaamisia, kursseja ja muita tapahtumia. Nuorille suunnattuun ohjelmaan keskittyvä Nuorten Pride järjestetään vuosittain osana kesäkuista Helsinki Pride -viikkoa.

Sateenkaarinuorille suunnattua toimintaa on HeSetan nuorisotoiminnan lisäksi myös pääkaupunkiseudun nuorisotoimet. Espoossa sijaitseva sateenkaareva nuorisotila Kirjava on auki tiistaisin ja lauantaisin, Vantaan Tikkurilassa kokoonnutaan Sateenkaarevien iltojen merkeissä aina torstaisin. Helsingin Luckanissa järjestetään tapaamisia myös ruotsinkielisille sateenkaarinuorille.

Lue lisää lisää viikottaisista tapaamisista ja tapahtumista Nuorten toimintaa -osiosta. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja HeSetan suunnittelijalta Aarolta aaro(at)heseta.fi / 045 121 0026.